Hvorfor blev en person jeg inviterede som gæst, tilføjet som medlem i stedet?
Hvorfor blev en person jeg inviterede som gæst, tilføjet som medlem i stedet?
Hvis du deler indhold med en person der bruger et af din organisations e-maildomæner, tilføjer Notion vedkommende som et betalende medlem og ikke som gæst. Personer med e-mailadresser på din organisations domæner regnes som en del af dit team, så de bliver tilføjet som medlemmer. Det er helt normalt og påvirkes ikke af din plans gæstegrænse.
Gæster er personer uden for din organisation, f.eks. eksterne konsulenter eller kunder. Hvis du vil tilføje en person som gæst, skal du dele indhold med en e-mailadresse der ikke hører til et af din organisations domæner.
Din organisations domæner omfatter et tilladt e-maildomæne, et e-maildomæne der matcher arbejdsområdets ejers domæne eller et af dit arbejdsområdes verificerede domæner.
Jeg forsøgte at tilføje en gæst til mit arbejdsområde, men vedkommende blev automatisk gjort til medlem. Hvordan kan jeg forhindre det?
Jeg forsøgte at tilføje en gæst til mit arbejdsområde, men vedkommende blev automatisk gjort til medlem. Hvordan kan jeg forhindre det?
Hvis dit arbejdsområde overstiger gæstegrænsen for dit abonnement, vil nye brugere, som du deler indhold med, automatisk blive tilføjet som medlemmer (i stedet for som gæster), hvis de har det samme e-mail-domæne for organisationen.
For at tillade, at en ny bruger med det samme e-mail-domæne for organisationen tilføjes som gæst, skal du fjerne eksisterende gæster for at komme under din abonnementsgrænse, opgradere til et abonnement med en højere grænse eller kontakte vores Salgsteam (for berettigede kunder).
Du har muligvis indstillingen Tilladte e-maildomæner slået til. Når denne funktion er aktiveret, kan personer med det pågældende e-maildomæne automatisk tilslut dig dit arbejdsområde som medlem. Du kan deaktiver denne indstilling i Generelt fane i Indstillinger i venstre sidemenu.
Hvad er forskellen på at dele min Notion-side med alle på internettet via /link og at dele min Notion-side som et Notion Websted?
Hvad er forskellen på at dele min Notion-side med alle på internettet via /link og at dele min Notion-side som et Notion Websted?
Hvis du vil samarbejde med en kunde om et forslag, vil du måske bruge et offentligt /link.
Hvis du vil dele noget om dine seneste rejser, kan du udgive din Notion-side som et Notion Websted. Dette giver dig mulighed for at aktivere Søgemaskineindeksering for at nå ud til et bredere publikum, tilpasse udseendet af din side og meget mere.
Min Eksporter-knap mangler, den vises ikke i nogen menuer.
Min Eksporter-knap mangler, den vises ikke i nogen menuer.
Du har muligvis indstillingen Deaktiver eksport aktiveret under Sikkerhed-fanen i Indstillinger i venstre sidemenu. Du skal være administrator i dit arbejdsområde og bruge en computer for at ændre dette.
Kan jeg begrænse adgang til forskellige dele af en database? Kan jeg gøre det sådan, at nogle personer kan se bestemte databasesider, men ikke andre?
Kan jeg begrænse adgang til forskellige dele af en database? Kan jeg gøre det sådan, at nogle personer kan se bestemte databasesider, men ikke andre?
Du kan tildele specifikke tilladelser til personer, der er tagget i en person-egenskab eller en oprettet af-egenskab i din database. Læs mere om adgang på databasesideniveau her →









